I hyjnueshmi Klaud
Qyteti antik
~Foustel De Coulanges
Origjina e Mendimit
~Jean Pierre Vernant
Zgjerimet e para të Romës (753 – 350 para Jezu Krishtit)
~Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Instituti i Arkeologjisë
V
XV
XX
Shqipëria Arkeologjike
~Muzafer Korkuti
Në pranverë të vitit 1396
~Oliver Jans Schmitt
Republika detare e Venedikut
~Oliver Jens Schmitt
Bylisi
~Neritan Ceka, Skënder Muçaj

I hyjnueshmi Klaud

Kur Kamil Skriboniani komandanti i tij në Dalmati arriti të ndezë një luftë civile, por kjo u shua për më pak se në pesë ditë...

Provincat Ahea dhe Maqedonia, të cilët Tiberi i pat marrë nën kujdesin e tij, Klaudi ia ktheu senatit...

info@balkancultureheritage.com