Letrat

Letrat

Episkop Anemi tha:

"Koka e Ilirikut nuk mund të jetë tjetër, përveçse qyteti Sirm. Dhe unë jam peshkop i këtij qyteti".

Emrat e peshkopëve dhe priftërinjve, të cilët morën pjesë në sinod... Anemi, peshkop i Sirmit në Ilirik.

info@balkancultureheritage.com