Libri I
Qyteti antik
~Foustel De Coulanges
Origjina e Mendimit
~Jean Pierre Vernant
Zgjerimet e para të Romës (753 – 350 para Jezu Krishtit)
~Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Instituti i Arkeologjisë
V
XV
XX
Shqipëria Arkeologjike
~Muzafer Korkuti
Arkitektura Sepulkrale
~Apollon Baçe
Në pranverë të vitit 1396
~Oliver Jans Schmitt
Republika detare e Venedikut
~Oliver Jens Schmitt
Bylisi
~Neritan Ceka, Skënder Muçaj

Libri I

Kështu Pauli e shpuri në triumf mbretin shumë të madh dhe shumë fisnik.

Në këtë vit madhështor u bë edhe triumfi detar i pretorit Oktav dhe ai i Anicit, i cili bëri të marshojë para karrocës së tij Gentin, mbretin e ilirëve.

info@balkancultureheritage.com