Libri I
Qyteti antik
~Foustel De Coulanges
Origjina e Mendimit
~Jean Pierre Vernant
Zgjerimet e para të Romës (753 – 350 para Jezu Krishtit)
~Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Instituti i Arkeologjisë
V
XV
XX
Shqipëria Arkeologjike
~Muzafer Korkuti
Arkitektura Sepulkrale
~Apollon Baçe
Në pranverë të vitit 1396
~Oliver Jans Schmitt
Republika detare e Venedikut
~Oliver Jens Schmitt
Bylisi
~Neritan Ceka, Skënder Muçaj

Libri I

Elefanti e ka frike dashin me brirë dhe zërin e derrit. Thonë se edhe romakët kështu i vunë në ikje elefantët Çte' kishte me vete Pirro Epiroti dhe patën një fitore të shkëlqyer.

info@balkancultureheritage.com