Libri XIV

Libri XIV

Ng pellgun e Jonit, afër ishullit Leukas dhe detit prane Aktit, ku edhe vendin e quajnt Epir, ka qefuj të shumtë që notojnë në tufa të medha.

info@balkancultureheritage.com