Libri XIX
Qyteti antik
~Foustel De Coulanges
Origjina e Mendimit
~Jean Pierre Vernant
Zgjerimet e para të Romës (753 – 350 para Jezu Krishtit)
~Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Instituti i Arkeologjisë
V
XV
XX
Shqipëria Arkeologjike
~Muzafer Korkuti
Arkitektura Sepulkrale
~Apollon Baçe
Në pranverë të vitit 1396
~Oliver Jans Schmitt
Republika detare e Venedikut
~Oliver Jens Schmitt
Bylisi
~Neritan Ceka, Skënder Muçaj

Libri XIX

Është edhe një tjetër bimë e egër, lapsana e cila u bë e përmendur sidomos nga këngët e shakatë ushtarake gjatë triumfit që mbajti i hyjnishmi Jul ’. Në vargje të ndryshme ai qortohej se pranë Dyrrahut i bëri /ushtaret/ që të rronin me lapsanë, duke u tallur me të. se ishte treguar koprac në shpërblimet. Lapsana është dhe një bimë e egër me erë.

info@balkancultureheritage.com